search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: sábado, 20 de agosto de 2016, 8:44 a. m.

Description:
Business Controller

Heb jij ruime ervaring als Business Controller op tactisch en strategisch niveau? Wil jij binnen een functie in opbouw de verantwoordelijkheid nemen op het gebied van vakkennis, qua positie (mt-lid) en als coördinator van de financiële medewerkers? Provincie Utrecht, afdeling OV, heeft een uitdagende rol voor jou!
Business Controller

Fulltime, Utrecht

Wat ga jij als Business Controller doen?
Met de functie van Businesscontroller wordt de controlfunctie binnen de afdeling OV verder versterkt op vakkennis (control), qua positie (mt-lid) en als coördinator van de financiële medewerkers binnen de afdeling. Je bent de adviseur en sparringpartner van de afdelingsmanager en het managementteam, maar tegelijkertijd signaleer je en wordt door jouw bijdrage de besluitvorming bijgestuurd.

Het is een pré als je affiniteit hebt met kapitaalintensieve dienstverlening. Je levert hiermee een bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van de afdeling door met een brede bedrijfskundige blik te adviseren over de haalbaarheid en doelmatigheid van projecten, initiatieven, toekomstverkenningen en de kwaliteitsontwikkeling van de organisatie. Je gaat organisatie breed verbindingen aan en bent de spin in het web, zowel op inhoud als op relatie. Sparren, netwerken en draagvlak vinden voor jouw adviezen zijn daarin essentiële taken. Je bent in staat de keten te mobiliseren t.b.v. verbetering. Binnen een functie die in opbouw is pak je de verantwoordelijkheid om richting te geven aan de verbetering van processen en producten.
Je denkt actief mee over de lange termijn keuzes, maakt een vertaling op de middellange en korte termijn;
Je geeft het management inzicht in de performance van de organisatie en initieert continue verbetering van deze performance;
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de planning- en control cyclus. Het uitvoeren van administratieve taken wordt belegd in een aparte rol.

Jij bent een Business Controller met:
Een afgeronde WO-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of (technische) Bedrijfskunde;
Minstens 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als businesscontroller op tactisch en strategisch niveau;
Een brede kennis van risicomanagement, bedrijfseconomische vraagstukken, control, interne controle en financiële verslaglegging;
Feeling met het product Openbaar Vervoer.
Daarnaast sta jij als Business Controleer stevig in je schoenen en ben je flexibel. Jij bent proactief, kritisch en verbindend. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en kunt een eigen, onafhankelijk oordeel vormen. Met jouw adviesvaardigheden ben je in staat jouw expertise zo in te zetten dat er een gewogen besluitvorming plaatsvindt en structurele verbeteringen doorgevoerd worden.

Wat bieden wij?
Een uitstekend salaris;
Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van ca. 20%;
Werken bij een organisatie die waarde hecht aan een goede werk-privé balans met ruime ATV regeling;
Na een tijdelijke dienstverband van een jaar bestaat er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.

Over Provincie Utrecht
Focus op de omgeving en resultaatgerichtheid, interne en externe ketensamenwerking, integraal denken en ruimte voor experimenteren. Dat zijn de speerpunten van de Provincie Utrecht, met innovatie als continue factor. Vanuit de wens om meer te participeren dan te bepalen speelt de organisatie slagvaardig in op ontwikkelingen in de samenleving. De Provincie Utrecht ontwikkelt naar een moderne, flexibele organisatie die haar maatschappelijke taken centraal stelt.
Binnen Provincie Utrecht wordt gewerkt met zelfstandig opererende teams en een kleine concerndirectie gericht op het creëren van een adaptieve netwerkorganisatie.

Afdeling Openbaar Vervoer
De afdeling Openbaar Vervoer (OV) is op 1 oktober 2015 ontstaan door de samenvoeging van bestaande en nieuwe taken van de Provincie op het gebied van Openbaar Vervoer. Door deze integratie is de afdeling nog volop in beweging. Jaarlijks vervoeren ze ruim 50 miljoen reizigers. Om deze ontwikkeling in goede banen te leiden, werkt de afdeling OV aan een toekomst vast openbaar vervoersysteem. De afdeling, bestaande uit de teams Regiotram, Projecten en OV-exploitatie, is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de tram(infra)structuur, de realisatie van OV projecten en het concessiebeheer van de exploitatie van het gehele openbaar vervoerssysteem van de provincie Utrecht (bus, tram en regiotaxi). Vanuit de afdeling wordt een essentiële bijdrage geleverd aan nieuwe OV-projecten zoals de aanleg van de nieuwe Uithoflijn. De afdeling omvat ca. 100 FTE personeel (eigen en inhuur) en heeft een jaarlijks financieel volume van ca. € 100 mln. t.b.v. de exploitatie van het OV en ca. € 50 mln. voor projecten.

Contactinformatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met J. Heijgele, telefoon 06- 11372383. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Christine Hilgers, telefoon 06-52769568.
Contact No:
06- 11372383

• Ubicación: Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937321 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2016 backpage.com