search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: miércoles, 17 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Yacht staat voor verbindend, deskundig en daadkrachtig. Deze waarden horen bij ons en willen we dus ook graag terug zien in onze toekomstige collega’s. Bij Yacht staat jou ontwikkeling centraal! Het is dus belangrijk dat je gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen, wij zullen jou hierin stimuleren!

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vakgebied? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Yacht is al jaren toonaangevend in de markt als consultancy partij en sinds de laatste jaren sterk groeiend op het gebied van development. Op dit moment zijn wij weer actief op zoek naar Developers met de juiste mindset die hun carrière een BOOST willen geven. Ook verwelkomen wij graag Young professionals in ons netwerk!

Wij helpen jou succesvol te zijn
Als Developer bij Yacht krijg je de kans om een kijkje te nemen in de “IT keukens” van verschillende organisaties en werk je aan projecten bij onze klanten. Wij zorgen voor intensieve begeleiding tijdens projecten en helpen je bij het bepalen van jouw loopbaan. Enerzijds door coaching on the job, anderzijds door vakgerichte opleidingsprogramma’s die jou in staat stellen jouw doelen te verwezenlijken.
Ons netwerk biedt vele kansen en mogelijkheden om in verschillende Development projecten te participeren bij onze opdrachtgevers, wat resulteert in een snelle leercurve. Hierdoor krijg je te maken met verschillende tooling, frameworks, methodieken, werkwijzen, bedrijfsculturen etc..

Wat ga je doen?
Als developer werk je (afhankelijk van de opdracht) aan het ontwerpen, inrichten en beheren van producten die (voornamelijk) ontwikkeld worden op basis van de Microsoft Technologie. Je komt terecht in de development en/of scrumteams van onze klanten. Je werkt veelvuldig samen andere IT professionals waarbij je samen zorg draagt voor de oplevering van nieuwe producten.

Afhankelijk van je kennis- en ervaring ga je je bezighouden met een of meer van de volgende werkzaamheden:

Je kennis en creativiteit inzetten om wensen te vertalen naar oplossingen
Ontwikkelen van applicaties, software, portals, CRM pakketten, etc.
Mede implementeren van de oplossingen en producten
Deelnemen aan scrumteams
Aandragen van verbeteringen en deze concreet vorm geven
Optreden als adviseur of meewerkend voorman
Je volgt en analyseert trends en ontwikkelingen in de markt en adviseert hierover.
Wie ben jij?
Het is onze missie en vak om professionals verder te helpen in hun carrière, bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn binnen het vakgebied, trends te herkennen en te volgen en natuurlijk “kansen te pakken!”
Een aantal zaken waar jij je in herkent:

Je bent ambitieus en hongerig naar kennis, ervaring en/of erkenning
Je bent doelbewust en hebt mogelijk jouw loopbaanplan al uitgedacht, maar zoekt nu een werkgever die je met meedenkt en je kan helpen jouw plan om te zetten in actie.
Klantgerichtheid is voor jou een natuurlijke eigenschap
Je wilt zelf beter worden, maar ook mensen om je heen beter maken
Je hebt ervaring op gebied van Development en de volgende keywords zitten in jouw DNA: C#, ASP.NET, C++, VB.Net
Verder heb je een afgeronde MBO+ / HBO IT opleiding en beschik je over minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van Microsoft Technologieën.

We zijn op zoek naar kandidaten woonachtig in de regio Arnhem, Zwolle, Apeldoorn en Enschede.
Graag gaan we in gesprek over je wensen m.b.t. arbeidsvoorwaarden.
Natuurlijk geven we wel alvast een kijkje in ons aanbod: een marktconform salaris, een leaseauto, bonusregeling, 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, netto maandelijkse vergoeding voor laptop / telefoon.
Contact No:
31 0620721917

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937328 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com