search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: jueves, 18 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Enthousiaste Sales Medewerker(s)

Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders Kantoor B.V., Wateringen


Nouta Westland Gerechtsdeurwaarderkantoor is op zoek naar jouw verkooptalent.
Wij zoeken een ervaren sales medewerker die het als een uitdaging ziet om een deal te kunnen sluiten. Je fungeert als verkoper en niet als adviseur en je voelt je als een vis in het water in de Mkb-branche. Herken jij je hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!
Enthousiaste Sales Medewerker gezocht m/vFunctie:
Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe opdrachtgevers en incassodossiers door middel van koud bellen (cold calling). Na het scoren van een afspraak ga je zelf op bezoek bij de nieuwe opdrachtgever om de deal af te ronden en je collega’s te verblijden met nieuwe incassozaken.
Je werkt zelfstandig in zowel de binnen- als buitendienst. Naast het aanbrengen van nieuwe klanten besteed je ongeveer 10% van je tijd aan aftersales.

Je geniet van het klantcontact met Mkb-ers en je krijgt er een kick van als er via de klantrelatie die jij hebt opgebouwd nieuwe incassozaken worden binnen gehaald.

Het profiel:

HBO werk- en denkniveau;
Aantoonbare saleservaring (telefonische acquisitie) in de Mkb-branche;
Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
Je vind het leuk om klantcontact te maken en te onderhouden binnen de Mkb-branche;
Met name 35 plussers worden uitgenodigd te reageren.

Wervings- en selectietraject:
De wervings- en selectieprocedure bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijg je (in een groep) een uitgebreide uitleg waarin de werkzaamheden en producten van ons kantoor worden toegelicht. Vervolgens word je voor het eventuele tweede deel uitgenodigd voor een gesprek met de directeur en aantal directe collega’s.

Als je het traject met succes hebt doorlopen kom je in aanmerking voor een functie als sales medewerker binnen ons bedrijf.


Voldoe je aan bovengenoemde eisen, reageer dan snel!


Bedrijf:
Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders gevestigd te Wateringen is een landelijk opererend deurwaarderskantoor waarin de menselijke maat centraal staat. Wij richten ons voornamelijk op de MKB sector. Op innovatieve wijze ondersteunen wij bedrijven in hun strijd tegen wanbetalers. Het kantoor bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste medewerkers.

Contact No:
0174-298540

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937334 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com