search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: viernes, 19 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:

22 - 26 uur per week (verspreid over vier werkdagen)
Een medewerker van AM match herken je aan zijn doen en laten: “hij werkt met je samen, hij neemt initiatief, is creatief en heeft een enorme drive om afgesproken resultaten te halen”


Doel functie
Als HR adviseur werk je op het brede vakgebied van Human Resources, zowel op beleidsmatig als operationeel niveau. De nadruk ligt hierbij op het operationele niveau. Bij het operationele gedeelte staan adviezen met betrekking tot in-, door- en uitstroom centraal. Daarnaast adviseer en ondersteun je leidinggevenden met betrekking tot de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid, zodanig dat de dienstverlening binnen het geformuleerde HR beleid wordt gerealiseerd. Daarbij bewaak je de toepassing van de collectieve arbeidsvoorwaarden.

Gevraagd
Een collega die zich thuis voelt tussen onze verschillende doelgroepen en energie krijgt van deze dynamische omgeving. De functie is vakinhoudelijk veelzijdig, dus er wordt een hoge mate van HR vakkennis vereist. Naast een relevante HBO opleiding heb je dan ook enige en recente jaren ervaring op het operationele gebied van HR. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat je op de hoogte bent van actuele en relevante arbeids- en sociale wetgeving.

Voor het kunnen uitoefenen van een functie bij AM match beschik je in ieder geval over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, samenwerken en ondernemerschap. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en ben je doortastend.

Geboden
Een leuke afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. AM match biedt een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.517,- en maximaal € 3.697,- per maand op basis van 36 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van zeven maanden

Belangstelling


Contact No:
06-48327757

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937335 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com