search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: sábado, 20 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Deze financiële organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen van inkomens- en levensverzekeringen. De organisatie bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en is het best te omschrijven als een open, transparante organisatie met veel ambitie. De afgelopen jaren hebben ze een stevige groei doorgemaakt, hierdoor worden ze nu een serieuze speler op de markt. Deze groei willen ze graag voortzetten en daar zoeken ze de juiste mensen voor. De organisatie biedt vrijheid en zelfstandigheid, zo is er bijvoorbeeld 1 middag per week tijd om aan je eigen ontwikkeling te werken.Yacht is op zoek naar een ICT Manager (software), het betreft een vaste fulltime positie bij een van onze klanten in Eindhoven. Als manager ICT heb jij een team van specialisten met een passie voor agile software ontwikkeling onder je hoede. Voor deze rol zijn wij op zoek naar scrum/ agile minded teamleider, jij hebt een duidelijke affiniteit met software ontwikkeling, bent sterk in het coachen en motiveren en wilt graag mee groeien met deze financiële organisatie.

Als ICT Manager (software) ben je de schakel tussen directie, business stakeholders en het team (de lijntjes binnen deze organisatie zijn kort). Als IT teamleider is het jouw belangrijkste taak om het IT team te faciliteren om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Je zult je vooral bezig houden met het coachen en begeleiden van het team, maar bent daarnaast ook bezig met security, audits, adviseren van de directie, verbetervoorstellen en compliancy.

Je werkplek is een open kantooromgeving met een informele werksfeer in hartje Eindhoven. Als teamleider IT stuur jij een 3-tal scrum teams aan die zich bezig houden met diverse software projecten. De teams zijn verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de software (java) die binnen de eigen organisatie gebruikt wordt. Het beheer van de infrastructuur is binnen deze organisatie grotendeels uitbesteed, je onderhoudt als teamleider IT wel de contacten met de outsourcingspartner. Het ICT team bestaat uit 12 personen, het merendeel hiervan is werkzaam op de locatie in Eindhoven. Een klein aantal personen is werkzaam vanuit Roemenië. 1-2 keer per jaar bezoek je ook de software specialisten in Roemenië. Jouw grootste uitdaging is het door ontwikkelen van het team, daarnaast betreft dit een functie bij een groeiende organisatie. Er wordt van jou verwacht dat je meedenkt over de stappen voor de toekomst en de invloed hiervan op het IT team.


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met HBO/ WO werk en denkniveau met een opleiding in een technische richting. Je hebt meerdere jaren ervaring met het coachen en begeleiden van multidisciplinaire teams. Je hebt ervaring met het werken met Scrum/ agile teams. Jij hebt kennis van IT en bent geinteresseerd in de laatste IT ontwikkelingen. Je hoeft geen ervaring te hebben als software developer, wel moet je een duidelijk affiniteit en interesse hebben in app development / mobile development. Ervaring binnen een financiële organisatie is een pre.

Naast de hierboven beschreven kennis en ervaring is het minstens zo belangrijk dat jij als persoon ECHT bij deze organisatie past. Deze jonge, ambitieuze club is op zoek naar een energieke teamleider ICT, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent besluitvaardig en bent een echte “people manager”. Je motiveert en enthousiasmeert het team, je bent in staat om een werksfeer te creëren waar ruimte is voor gezelligheid en een borrel op zijn tijd.


Je treed direct in dienst bij de orgnaisatie zelf. De salarisindicatie voor deze rol ligt tussen de €5000 en €5500 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling.Contact No:
31 0610573334

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937332 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com