search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: jueves, 18 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Itris loopt voorop in het ontwikkelen van innovatieve software op basis van een microservice architectuur in een OpenShift omgeving. Om onze klanten steeds sneller van nieuwe functionaliteit te kunnen voorzien heeft de lead test engineer de verantwoordelijkheid voor het opzetten van een state of the art test architectuur die het automatisch testproces maximaal ondersteunt. Deze lead test engineer heeft dan ook sleutelrol.

Durf jij het aan om het voortouw te nemen in zo’n innovatie omgeving? Het is vooral belangrijk dat je naast technische “test development” skills en inzicht in testmethoden, ook leiderschap skills hebt om een nieuwe testwijze van de grond te trekken.

Het team
Het team, bestaande uit architecten, informatie analisten/UX consultants en software engineers, werkt aan het ontwikkelen van de nieuwe basisarchitectuur en standaarden voor ViewPoint. Het nieuwe platform wordt ontwikkeld op basis van Microservices in een OpenShift omgeving.

De werkzaamheden

Het opzetten en inrichten van geautomatiseerde testen en testscripts.
Het opzetten van feature en integratie testen.
Usability en design testing.
Het efficiënt kunnen opzetten van testen en test suites waarbij rekening wordt gehouden met doorlooptijd van totale test opzet.
Load en performance testen.
Testen van data (Oracle, SQL).
Front-end technieken als html, javascript en css.
Verschillende test tools en frameworks, en senior genoeg om de juiste keuzes in deze tools/frameworks te kunnen maken (selenium, seleniumrc, fluentlenium, fitnesse, soapUI, jmeter, etc.)
Opzetten CI/CD pipeline (Jenkins) en het integreren van de testen hierin.
Verschillende test vormen technieken en weten wanneer welke in te zetten (zoals Whitebox testing, blackbox testing, incremental integration testing, functional testing, acceptance testing, load testing, sanity testing, etc.)
DevOps aanpak, Agile en Continues delivery en de drive om dit mee op de kaart te willen gaan zetten.

Wij vragen

Minimaal 5 jaar ervaring met het testen van software producten.
HBO/WO niveau en in het bezit van testframework certificeringen zoals TMAP, CMAP, ISTQB.
Een eigen visie op het automatiseren van testen én de drive om handmatig testen zoveel mogelijk te voorkomen.
Maken van gefundeerde risico inschattingen.
Goede communicatieve vaardigheden richting ontwikkelaars, beheerders en gebruikers.
Ervaring met testen in een Microservice architectuur is een pre.

Wij bieden
Itris is een innoverende en groeiende organisatie met een uitstekende werksfeer, open cultuur, markconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, 27 vakantiedagen, pensioen- en bonusregeling, ruime opleidings- en carrière mogelijkheden voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Contact No:
088-0902100

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937331 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com