search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: viernes, 19 de agosto de 2016, 8:44 a. m.

Description:
SALES ASSISTANT / MEDEWERKER BACK OFFICE

Een veelzijdige en afwisselende ondersteunende functie binnen een inspirerende en informele organisatie. Je bent administratief uitstekend onderlegd en je bezit een uitstekende helicopterview om de wereldwijde order- en logistieke processen in goede banen te leiden.

Profiel bedrijf:
Onze opdrachtgever is een dynamische salesorganisatie van dames-, heren- en kinderschoenen, actief op zowel nationaal als internationaal niveau. De organisatie bestaat uit verschillende ondernemingen, welke via eigen ontwikkeling schoeisel op de markt brengen voor zowel private labelmerken als licenties.
Functie omschrijving:
Als Sales Assistant / Medewerker Back Office ondersteun je in teamverband de brandmanager in het administratieve en commerciële proces. Dit alles speelt zich af binnen een dynamische, no nonsense en modische omgeving. Tot je werkzaamheden behoren o.a.:
Opvolgen en bewaken van de geplaatste klantenorders.
Communicatie met internationale leveranciers.
Bewaken van levertijden.
Assisteren bij beurzen en sales meetings.
Administratieve werkzaamheden.
Functie eisen:
HBO werk-/denkniveau.
Je bent een bovengemiddelde starter op de arbeidsmarkt of je hebt al 1 of 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke zelfstandige functie (én in een hardwerkend no nonsense MKB-bedrijf).
Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
Ervaring in een internationale organisatie en kennis van schoenen zijn een pré.
Representatief, communicatief sterke persoon die prima in een team kan functioneren.
Flexibele, pro-actieve en resultaatgerichte instelling.
Zelfstandig en uitstekend administratief onderlegd met gevoel voor details.
Groot verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiast en zeer accuraat.
Geen '9-tot-5' mentaliteit en je bezit een prima helicopterview om alle order- en logistieke processen goed te stroomlijnen.
Salarisindicatie:
Onze opdrachtgever biedt de nieuwe Sales Assistant / medewerker Back Office een aanvangssalaris dat grotendeels afhankelijk is van je opleidingsniveau en relevante werkervaring. Daarnaast kent deze werkgever een pensioen- en een reiskostenregeling. De werktijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur.Contact No:
0416-779090

• Ubicación: Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937322 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com