search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: viernes, 19 de agosto de 2016, 8:44 a. m.

Description:
0 uur

Als Adviseur customer relations beheer je actief de contracten van onze klanten, adviseer je het (regio)management op het gebied van sales en contractbeheer en lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de (commerciële) doelstellingen van Reym. Je bent een vraagbaak en denkt actief mee in het beantwoorden van klantvragen en oplossingen gelieerd aan contractmanagement.

Je takenpakket omvat onder meer:
Het beheren van de contracten en het onderhouden van contacten met de klanten.
Het maken van presentaties voor klanten en (regio)management.
Het verstrekken van een proactief advies aan het (regio)management, de salesafdelingen en directie in het kader van risicomanagement met betrekking tot de voorbereiding, behandeling en afhandeling van alle (contractuele) zaken bij tenders.
Bijdragen aan de commerciële bewustwording en verdieping van de kennis van contractmanagement bij de salescollega’s van de vestigingen.
Het beheren van klanten en inspelen op inhoudelijke klantvragen in samenspraak met de vestigingen en Manager customer relations.
Het stellen van doelen en het bepalen van de plannen volgens voorgeschreven of geïndiceerde methoden.
Ondersteunen inzake de te volgen strategie met betrekking tot alle contractuele aangelegenheden om de beleidsdoelstellingen te kunnen behalen.
Je rapporteert aan de Manager customer relations.
Wat vragen wij:
Een gedreven en pragmatische adviseur op hbo / wo werk- en denkniveau.
Een communicatief vaardige medewerker, die beschikt over de volgende competenties: 'helikopterview', conceptueel vermogen, overtuigingskracht, organisatiebewustzijn, besluitvaardigheid, plannen en doelen stellen.
Enkele jaren ervaring op het gebied van contractbeheer.
Wat bieden wij:
Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie in een professionele organisatie met een goede begeleiding.
Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.
Een baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettig no-nonsense werkklimaat met voldoende ontwikkelmogelijkheden.
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, informeel en gedreven team dat elkaar ondersteunt om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.
Studiefaciliteiten.
Uitstekende salariëring, waaronder een bonusregeling, onkostenvergoeding, leaseauto en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een vitaliteitsbonus en vergoeding van je sportabonnement).
Sollicitatie en informatie
Interesse? Jouw sollicitatie inclusief motivatie en cv ontvangen we graag via het online sollicitatieformulier.
Contact No:
033-455 88 90

• Ubicación: Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937320 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com