search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: jueves, 18 de agosto de 2016, 8:44 a. m.

Description:
Waarom bij Yacht werken?
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.


Naast een marktconform salaris bieden we een persoonsgebonden opleidingsplan waarbij je met het behalen van certificaten gepromoveerd kan worden.

Sollicitatieprocedure
Ga jij graag met ons een nieuwe uitdaging aan? Onze procedure is als volgt:

Aanmelding voor deze Meet & Greet
Indien je op basis van CV aansluit een telefonisch interview
Tijdens Meet & Greet speeddates met een recruiter, sales consultant of collega.
Tweede gesprek met een recruiter en salesconsultant
Mocht alles positief zijn dan volgt een aanbod tot indiensttreding in combinatie met de arbeidsvoorwaarden.
Werk jij op dit moment als Senior Servicedesk Medewerker of Junior Systeembeheerder en ben je op zoek naar een volgende stap in je carriere?
Meld je dan snel aan voor een open gesprek bij onze organisatie Yacht!
Gedurende een persoonlijk interview maak je kennis met Yacht om te kijken of er een wederzijdse klik is.

De functie
In de rol van Senior Skilled Servicedesk medewerker / Junior Systeembeheerder ga jij samen met je collega's zorgdragen voor het allround beheer van het systeem en netwerk. Om dit goed te doen monitor je pro actief de performance, capactiteit en beveiliging van de IT omgeving. Je voert backup en recovery procedures uit en analyseert/verhelpt 1e en 2e/3e lijns problematiek.

Je draagt zorg voor up to date documentatie en verricht preventief onderhoud, zowel aan het systeem als aan het netwerk. Je installeert, test en implementeert hard- en software en biedt ondersteuning aan de gebruikers. Ook het applicatiebeheer van diverse applicaties valt bij IT.

Ook op het gebied van telefonie ben je actief. Samen met het team beheer je de VOIP voorzieningen en geef je ICT middelen uit. Je adviseert de IT manager over verbetering, uitbreiding en/of vernieuwing van de infrastructuur en houdt de Windows omgeving up to date. Je installeert nieuwe servers (fysiek en virtueel) en nieuwe software. Daarnaast neem jij deel aan projecten t.b.v. migraties en implementaties.
Wat heb je in je om deze rol goed uit te voeren?
Voor deze rol zoeken wij een kandidaat die minimaal 3 jaar werkervaring heeft op een skilled servicedesk, zowel aan client als server side. Je bent minimaal MBO 4 richting ICT geschoold en kunt dit aantonen met een diploma.

Op technisch gebied ben je in aanraking geweest met netwerken (WAN/LAN/SAN) en virtualisatie, bij voorkeur met Hyper-V clusters. Je hebt ervaring met Windows 2008/2012 servers en Microsoft Exchange 2010. Daarnaast heb je ervaring met SQL-server 2008R2/2012 en producten van Symantec. Bij voorkeur heb je ook ervaring met VEEAM en security
Een hele grote pré heb je als je kennis hebt van Exact software, Microsoft SCCM of WDS, Citrix en/of remote desktop services en RES Software.

Als persoon herken je je in de volgende steekwoorden:
Flexibel, initiatief, pro actief, stressbestendig, analytisch, nauwkeurig, representatief en klantgericht.

Je bent werkzaam in een professionele organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technologieen. Je ontvangt hiervoor een marktcomforn salaris, 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld. Daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden.
Een contract bij Yacht kan zowel op 32, 36 als 40 uur per week.

Contact No:
31 0627102409

• Ubicación: Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937326 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com