search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: sábado, 20 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Tactisch Planner Logistiek (Standplaats Rotterdam)

Als Tactisch Planner Logistiek heb je kennis van het definiëren en verbeteren van planningsprocessen. Het maken en continu bijsturen om zo te komen tot de meest optimale planning (incl. functioneel aansturen van de chauffeurs) heeft de volledige focus, waarbij zaken als administratie, SHEQ- en HRM-zaken de verantwoordelijkheid zijn van de lokale vestiging en daarmee het planproces niet verstoren. Om dit goed te kunnen doen, beschik jij over competenties op de volgende vlakken:
Operationeel inzicht, gevoel en passie
Communicatieve vaardigheden
ICT, Business Intelligence & KPI's
Financiën - kostprijs berekening
Werken in teamverband

Jouw belangrijkste werkzaamheden:
Je focus ligt volledig op het maken, (ad hoc) wijzigen, aanvullen en (bij)sturen van de logistieke planning van rolwagens en haak- en portaalwagens, conform klantafspraken en tegen minimale kosten, in samenwerking met chauffeurs, lokale teamleiders en het Customer Service Center.
Door de diversiteit in klantafspraken, dienstverleningsmogelijkheden en de hoeveelheid aan wagens en chauffeurs maken wij gebruik van geavanceerde softwarepakketten. Je optimaliseert continu instellingen en parameters in deze softwarepakketten op basis van informatie die terugkomt uit het werkveld.
Daarnaast schakel je veelvuldig met Sales voor implementatie van nieuwe klanten, specifieke services en aanpassing van klantafspraken.
Bij ondercapaciteit schakel je externe transporteurs in voor inzamelactiviteiten en transporten naar verwerkers.
Naast het dagdagelijkse planning werk je voortdurend aan het verbeteren van onze processen en ondersteun je bij implementatie van projecten.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar kandidaten met een HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de richting logistiek of bedrijfskunde.
Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in een functie in de logistiek en/of logistieke planning.
Je hebt aantoonbare en recente ervaring met het opstellen van verbetervoorstellen voor procesoptimalisatie.
Je hebt ervaring met plannen / organiseren en het rechtstreeks aansturen van operationele medewerkers / chauffeurs.
Je communiceert gemakkelijk met verschillende niveaus en afdelingen in de organisatie.
Je hebt kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen en IT.

Ons aanbod
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.
Contact No:
06 51045169

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937327 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2017 backpage.com