search
backpage.com > Argentina empleos > Argentina informática - técnicos

Publicado: miércoles, 17 de agosto de 2016, 9:03 a. m.

Description:
Functie inhoud
Je combineert in deze functie de techniek met commercie. Je ondersteunt de verkoopmedewerkers bij technische vragen, verstrekt maatwerkadviezen, stelt calculaties op en werkt offertes uit. Voor ons is iedere offerte uniek waarbij de herkenbaarheid van de oplossing voor de klant centraal staat. Je presenteert technische offertes op een zodanige commerciële wijze dat deze inhoudelijk en qua vormgeving onderscheidend zijn. Tevens zorg je ervoor dat het CRM-systeem up-to-date blijft.

Functie eisen

Een afgeronde HBO opleiding in de richting van WTB, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de kapitaalgoederensfeer, zoals verpakkings- of transportsystemen
Je beschikt over ervaring in een internationale verkoopgerichte omgeving
Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht
Je hebt kennis van ERP/CRM systemen en Microsoft Office
Ervaring in het werken met Autocad / Inventor is een pré
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift (Spaans en/of Frans is een pré)

Wij bieden
Als het klikt dan hebben we je een uitdagende baan te bieden met ruimte voor initiatief. Je functioneert voor een groot deel zelfstandig, maar je weet je ondersteund door enthousiaste en gedreven collega’s. Daarnaast bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je in je vakgebied verder te ontwikkelen. Uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je ambities hebt om op termijn door te groeien naar een commerciële sales functie dan zijn daar zeker mogelijkheden voor.

Waar kom je te werken?
GREEFA is wereldwijd koploper op het gebied van hoogwaardige sorteer- en verpakapparatuur voor groente en fruit. Samen met circa 185 medewerkers wordt deze apparatuur ontworpen in een fraai kantoorpand midden in de Betuwe en gefabriceerd in een modern geoutilleerde fabriek.

Sollicitatie / inlichtingen
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie naar GREEFA, afd. Personeelszaken, Langstraat 12, 4196 JB Tricht.
Contact No:
0345-578100

• Ubicación: Argentina, Buenos Aires

• Identificación de la publicación: 2937333 argentina
argentina.backpage.com es un servicio informático interactivo que habilita el acceso de múltiples usuarios y no debe ser tratado como el editor o responsable de ninguna información proporcionada por otro proveedor de contenido de información. © 2016 backpage.com